Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Η διαδικασία είναι απλή!

Όλες οι αποστολές βαρύνουν πάντα τον ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ!
Σε περίπτωση επιστροφής, είτε ελαττωματικού προϊόντος είτε αντικατάστασης, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα, σε αυτή την περίπτωση τον πελάτη!
Η αντικατάσταση του προϊόντος, η νέα αποστολή βαρύνουν πάλι τον αποστολέα, σε αυτή την περίπτωση το κατάστημα από το οποίο προμηθευτήκατε το προϊόν από το be-online.gr!

 

Ακύρωση Παραγγελίας – Επιστροφή Χρημάτων

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του εκάστοτε καταστήματος από το οποίο προμηθευτήκατε το προϊόν ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο καταστήματος στις ώρες λειτουργίας του. Για να δείτε όλα τα καταστήματα θα μπείτε εδώ: https://www.be-online.gr/katastimata/
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή χρημάτων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται προσεκτικά για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα για επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, θεωρούμε ότι μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες το προϊόν θα έχει επιστραφεί στις αποθήκες μας για έλεγχο και έγκριση της επιστροφής των χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό Τραπέζης που θα μας υποδείξετε ή ηλεκτρονικά.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση κάνοντας αίτημα επιστροφής (μέσω mail ή τηλ). Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος.

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος, είναι αυτό να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.

 

Τρόπος Αποστολής Προϊόντων για επιστροφή

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε courier (ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα, κτλ) εξυπηρετεί εσάς αρκεί τα προϊόντα να επιστραφούν στο χώρο του καταστήματος από το οποίο προμηθευτήκατε το προϊόν. Ισχύει για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφών.

Αν γίνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο η αποστολή τους πχ. ταχυδρομείο ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ κτλ (εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί και από τις δύο μεριές), η επιστροφή τους δεν θα γίνεται δεκτή!

Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του καταστήματος από το οποίο κάνατε την παραγγελία στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.be-online.gr/katastimata/